یاتما تولکی دالداسندا گوی یسون اصلان سنی، كچمه نامرد كورپیسینن گوی آپارسون سیل سنی

آشپزی در خطبه سرای تالش

نوشته شده توسط : قارانقوش
شنبه 1 تیر 1398-06:16 ب.ظ


  قورمه سبزی، قیمه، دلمه، کوفته تبریزی و...از غذاهای سنتی  حطبه سرا می‌باشد

انواع خورش ها

  • قورمه سبزی:تهیه شده از: گوشت، لوبیا چشم بلبلی یا چیتی، جعفری، شنبلبله، تره، آبلیمو، لیمو عمانی، پیاز، نمک، و روغن
  • قیمه:تهیه شده از: گوشت، لپه، لیمو عمانی، زردچوبه، سیب زمینی سرخ کرده، رب، آبلیمو، گوشت، نمک، و روغن
  • خورش هویج:تهیه شده از: هویج خلالی رنده شده، گوشت، آلوی خشک، رب، آبلیمو، نمک، زردچوبه، و روغن
  • خورش کدو
  • خورش بادمجان
  • خورش کرفس
  • خورش بامیه

کوکوها

  • کوکوی سبزی: تره، تخم مرغ، زرشک، نمک، زردچوبه، و روغن
  • کوکوی سیب زمینی:سیب زمینی، تخم مرغ، زردچوبه، نمک، و روغن
  • کوکوی لوبیا:لوبیا سبز، تخم مرغ، نخود فرنگی، نمک، زردچوبه، و روغن
  • کوکوی کدو:پوست کدو، تخم مرغ، نمک، زردچوبه، روغن، و روغن

انواع آش ها و شورباها

  • آش ماست
  • آش گوجه فرنگی
  • آش اسفناج
  • تورشولو آش
  • آیران آشی
  • اوماج آشی
  • میوه آشی : رشته آش + کوفته قلقلی ریز با گوشت چرخ کرده +پیاز + نمک + فلفل +

قیسی زردآلو + آلو زرد + آلوچه + گوجه سبز + آلبالو + چغندر پوست کنده و خرد شده + نخود +

لوبیا + عدس + رب گوجه فرنگی + زردچوبه + پیاز + پیاز داغ + سرکه + کشک

  • سوغان شورباسی: پیاز+ آب(گوشت) + نمک + روغن+ نان
  • قورما شورباسی: روغن دم گوسفند + قورما + لپه +تره + برنج + سیب زمینی
  • مرجیمک: عدس + پیاز + نمک + + آب(گوشت)

انواع سوپ ها

  • سوپ عدس
  • سوپ جو
  • سوپ رشته
  • آغ سوپ

انواع پلوها

  • لوبیه پیلو
  • مرجیمک پیلو
  • پاخلا پیلو

انواع خوراک ها

  • یئتیمچه :سیب زمینی + پیاز + رب گوجه + بادمجان + روغن + آب
  • تاس کباب : گوشت + گوجه فرنگی + باد مجان + روغن + آب + نمک + زردچوبه +کدو + هویج +

پیاز+ سیر

  • کله جوش : کشک + روغن + پیاز+ پودر نعناع + گردو خرد شده + نان
  • کوفته
  • بادئمجان دولماسی
  • یاپراق دولماسی
  • جئز بئز

انواع مرباها

  • مربای گل قند(گل محمدی)
  • مربای بالنگ
  • مربای به
  • مربای هویج
  • مربای گیلاس
  • مربای آلبالو
  • مربای زرد آلو
  • مربای انجیر

انواع ترشی ها

  • سو تورشوسو
  • گول کلم تورشوسو
  • سوغان تورشوسو
  •  بادمجان تورشوسو

انواع نوشیدنی ها

  • آیران: ماست + نمک + پودر گل محمدی + خیار + آب
  • شووه رن: خاکشیر + شکر + آب

انواع چاشتها و میان وعده ها و دسرها

  • تخم مرغ سیب زمینی: تخم مرغ پخته + سیب زمنی پخته + نمک + پودر نعناع + پودر گل محمدی +

روغن حیوانی یا کره

  • خشیل (خاشیل): روش اول : شیر + آرد + دوشاب + کره + زنجبیل ،

  •  روش دوم : آرد گندم + روغن +زردچوبه+ عسل + دارچین
  • قویماق : آرد + شکر + کره یا روغن حیوانی + گلاب + زعفران + زرد چوبه
  • سوتلو آش: شیر + برنج + گلاب + هل + شیره + مربا یا شکر
  • اوماج حالواسی : آرد + آب + روغن + شیره + شکر + هل + گلاب + زعفران
  • خورما املتی: خرما + تخم مرغ + کره+ گردو
  • قایقاناق(قیقاناق): تخم مرغ + شیر + آرد + بیکینگ پودر + زعفران + روغن +

دارچین + پودر گل محمدی + پودر هل + پودر زنجبیل + شربت + مغز گردوی خرد شده +

پودر پسته یا پودر نارگیل

  • ساری شیله(شله زرد): برنج + شکر + روغن+ زعفران + گلاب + خلال بادام ، خلال پسته
  • قاووت :آرد گندم بریان یا آرد نخودچی یا آرد عدس بوداده + تخم خربزه و هندوانه + شکر یا

کوبیده قند یا شیره

  • لبو  : چغندر پخته
  • سمنی یا سمنو : گندم + آرد + آب
  • دیشلئق : گندم+ عدس + نخود + گوشت + آب (گوشت)+ نمک + زرد چوبه
  • فیرنی : شیر + آرد برنج + شکر + گلاب
  • قار شیره : برف + شیره انگور یا شیره توت




نظرات() 




درباره وبلاگ:



آرشیو:


آخرین پستها:


پیوندها:


پیوندهای روزانه:


نویسندگان:


آمار وبلاگ:


baghro@gmail.com





The Theme Being Used Is MihanBlog Created By ThemeBox
 
شبکه اجتماعی فارسی کلوب | Buy Website Traffic | Buy Targeted Website Traffic